Bezorging: waar & wanneer

De Track & Trace code ontvang je de avond voor de levering in je e-mail.

Iranbezorger heeft een ophaalpunten.

De bezorger kan maandag t/m zaterdag tot maximaal 22:00 uur langskomen. Op zondag wordt niet bezorgd.

Dit zal maximaal 2 dagen zijn. In meeste gevallen wordt binnen 1 dag bezorgd ,met uitzondering diepvries producten!
Op zondag wordt niet bezorgd. De avond voordat de bezorger komt, ontvang jij een Track & Trace code in de mail. Hierin kan jij zien hoe laat wij bij jou aan de deur staan.

Iranbezorger bezorgt in heel Nederland.

Als je bezorging niet geleverd is op de dag die de Track & Trace aangeeft, neem dan contact op met onze klantenservice. Je kan ook het contactformulier op de website invullen. Houd dan het ordernummer bij de hand zodat de klantenservice medewerkers jou sneller kunnen helpen.

Als er bijvoorbeeld een product of doos mist, je een verkeerd product hebt ontvangen, of als er iets beschadigd is, neem dan contact met ons op. Dit kan bijvoorbeeld telefonisch of via de email. Vertel ons je probleem en we gaan er een juiste oplossing voor te bedenken!

Algemene vragen

Onze auto’s zijn voorzien van diepvries en koelkast.

Het is mogelijk om een bestelling kort na afronding nog te annuleren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Let op, als de bestelling al verwerkt is door ons, kan het zijn dat hij niet meer te annuleren is.

Als je niet direct een betaalbevestiging ontvangt, wacht dan eerst even. Het kan zijn dat de e-mail vertraagd is. Controleer goed of je het juist e-mailadres hebt ingevuld. Check na 15 minuten je bankrekening. Als het geld daar wel van afgeschreven is, neem dan contact met ons op. Als het geld er niet van af is, probeer dan later nog eens te bestellen.

Ja, het minimumbedrag is € 10,- excl. verzendkosten.

Bezorgen met auto: Tijdens het ontvangen van uw boodschappen rekenen we het op uw bon genoteerde bedrag af. Bij ons rekent u altijd af bij ontvangst van de goederen. U kunt bij onze bezorger met Internet bankieren(ALLEN ING) betalen.

Per post: U krijgt na bestellen een e-mail met een betaal link van ideal toe gezonden.

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW.

Al onze producten hebben een versgarantie. Dit betekent dat je altijd je geld terug kan krijgen als versproducten niet vers worden bezorgd.

Sommige producten, zoals in de Op=Op knallers, worden éénmalig voor een lage prijs aangeboden. Het kan zijn dat deze producten later terugkomen in het assortiment, maar dit kunnen wij niet garanderen. Het product kan ook uit het assortiment zijn gehaald.

Heb je een klacht over Iranbezorger of over de levering van je bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij streven naar een reactie binnen 24 uur.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen! Onze klantenservice is maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Je kan natuurlijk ook een mailtje sturen of een terugbelverzoek indienen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!